Målare i Kiruna

Annons:

Målare i Kiruna - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kiruna som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kiruna. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kiruna som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kiruna för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kiruna som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kiruna

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kiruna vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kiruna.

Kiruna Målbygg AB
Industriv. 20 -A
981 38 KIRUNA


Hartmans Måleri AB
Hjalmar Lundbohmsv. 20
981 36 KIRUNA


Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB
Skytteg. 22
981 37 Kiruna


Mats & Jommen Golv & Måleri AB
Matojärvig. 28
981 35 Kiruna


Färgsättaren Dantoft AB
Matojärvig. 38
981 35 Kiruna


Pgs Golv & Måleri
Renstigen 4
981 39 Kiruna


Uffes Måleri AB
Triangelv. 21
981 38 KIRUNA

Annons:

Kostnad för målare i Kiruna

Pris och kostnad för målare i Kiruna kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kiruna. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kiruna kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kiruna.

Målarfakta om Kiruna

I Kiruna finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kiruna:

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kiruna om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kiruna.

I Kiruna fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kiruna. Om du ändå inte hittar någon målare i Kiruna som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.