Målare i Kalix

Annons:

Målare i Kalix - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kalix som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kalix. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kalix som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kalix för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kalix som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kalix

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kalix vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kalix.

Kalix Måleri O Golv AB
Betongv. 1 A
952 31 KALIX


Bröderna Viklunds Måleri O Mattor AB
Vattenv. 19
952 35 KALIX


Sevi HB
Smedsg. 20
952 63 KalixKommanditbolaget Idé Målerifirma
Älgstigen 23


Wiklunds Måleri o. Mattor, Nordsjö Idé & Design
Vattenv. 19
952 35 KALIX

Annons:

Kostnad för målare i Kalix

Pris och kostnad för målare i Kalix kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kalix. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kalix kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kalix.

Målarfakta om Kalix

I Kalix finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kalix:

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kalix om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kalix.

I Kalix fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kalix. Om du ändå inte hittar någon målare i Kalix som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.