Målare i Jokkmokk

Annons:

Målare i Jokkmokk - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Jokkmokk som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Jokkmokk. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Jokkmokk som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Jokkmokk för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Jokkmokk som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Jokkmokk

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Jokkmokk vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Jokkmokk.

Kvick Nordsjö Idé & Design
Storg. 2
962 33 Jokkmokk

Annons:

Kostnad för målare i Jokkmokk

Pris och kostnad för målare i Jokkmokk kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Jokkmokk. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Jokkmokk kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Jokkmokk.

Målarfakta om Jokkmokk

I Jokkmokk finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Jokkmokk:

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Jokkmokk om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Jokkmokk.

I Jokkmokk fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Jokkmokk. Om du ändå inte hittar någon målare i Jokkmokk som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.