Målare i Hortlax

Annons:

Målare i Hortlax - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hortlax som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hortlax. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hortlax som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hortlax för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hortlax som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hortlax

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hortlax vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hortlax.

Bw Måleri
Innimarksv. 27
944 32 Hortlax


Öbergs Måleri och Fasadrenoveringar i Piteå AB
Soldatv. 141
944 91 HORTLAX

Annons:

Kostnad för målare i Hortlax

Pris och kostnad för målare i Hortlax kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hortlax. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hortlax kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hortlax.

Målarfakta om Hortlax

I Hortlax finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hortlax:

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hortlax om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hortlax.

I Hortlax fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hortlax. Om du ändå inte hittar någon målare i Hortlax som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.