Målare i Haparanda

Annons:

Målare i Haparanda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Haparanda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Haparanda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Haparanda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Haparanda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Haparanda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Haparanda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Haparanda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Haparanda.

S Kuusela Welding AB
Företagsv. 1
953 33 HAPARANDA


Veli Sinkkonen Måleri AB
Sågareg. 16
953 33 HAPARANDA


Halttus Måleri AB
Kranv. 1
953 33 HAPARANDA


Olssons Måleritjänst Haparanda AB
Timotejv. 9
953 33 HAPARANDA


Måleri Lennart Stock AB
N. Esplanaden 17 B
953 34 Haparanda

Annons:

Kostnad för målare i Haparanda

Pris och kostnad för målare i Haparanda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Haparanda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Haparanda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Haparanda.

Målarfakta om Haparanda

I Haparanda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Haparanda:

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Haparanda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Haparanda.

I Haparanda fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Haparanda. Om du ändå inte hittar någon målare i Haparanda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.