Målare i Gammelstad

Annons:

Målare i Gammelstad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Gammelstad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Gammelstad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Gammelstad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Gammelstad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Gammelstad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Gammelstad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Gammelstad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Gammelstad.

Gammelstads Måleri & Tapet
Havrev. 15
954 32 Gammelstad


Kajo Måleri AB
Domarv. 33
954 32 Gammelstad


F.Nilssons Måleri & Decor I Luleå
Lagmansv. 47
954 32 Gammelstad


Målartjänst i Norr
Skördestigen 15
954 35 GAMMELSTAD

Annons:

Kostnad för målare i Gammelstad

Pris och kostnad för målare i Gammelstad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Gammelstad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Gammelstad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Gammelstad.

Målarfakta om Gammelstad

I Gammelstad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Gammelstad:

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Gammelstad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Gammelstad.

I Gammelstad fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Gammelstad. Om du ändå inte hittar någon målare i Gammelstad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.