Målare i Gällivare

Annons:

Målare i Gällivare - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Gällivare som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Gällivare. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Gällivare som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Gällivare för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Gällivare som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Gällivare

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Gällivare vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Gällivare.

Gällivare Måleri AB
Upplagsv. 14
982 38 GÄLLIVARE


Mk Malmberget AB
Storg. 21 B
982 32 GÄLLIVARE


Klippmarks Måleri AB
Sömmerskev. 8
982 38 GÄLLIVARE


Fat Brothers AB
Predikantv. 9
982 38 GÄLLIVARENordiska Huset och Gården Tjänst HB
Kuolpavaare

Annons:

Kostnad för målare i Gällivare

Pris och kostnad för målare i Gällivare kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Gällivare. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Gällivare kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Gällivare.

Målarfakta om Gällivare

I Gällivare finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Gällivare:

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Gällivare om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Gällivare.

I Gällivare fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Gällivare. Om du ändå inte hittar någon målare i Gällivare som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.