Målare i Boden

Annons:

Målare i Boden - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Boden som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Boden. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Boden som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Boden för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Boden som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Boden

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Boden vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Boden.

Bodens Måleri AB
Mejselv. 4
961 38 BODEN


Lundquist Måleri, AB
Sappörv. 1
961 43 BODEN


SMÅDEC AB
Hantverkareg. 4
961 33 Boden


C G A Måleri KB
Svartbyleden 17
961 40 Boden


Ann-Katrin Norman Mef
Drottningg. 31 B
961 77 Boden


Nobe Måleri, AB
Dvärgv. 3
961 93 Boden


Concreto Golvteknik AB
Sappörv. 1
961 43 BODEN

Annons:

Kostnad för målare i Boden

Pris och kostnad för målare i Boden kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Boden. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Boden kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Boden.

Målarfakta om Boden

I Boden finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Boden:

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Boden om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Boden.

I Boden fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Boden. Om du ändå inte hittar någon målare i Boden som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.