Målare i Älvsbyn

Annons:

Målare i Älvsbyn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Älvsbyn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Älvsbyn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Älvsbyn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Älvsbyn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Älvsbyn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Älvsbyn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Älvsbyn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Älvsbyn.

Öhlunds Golvslip & Måleri AB
Hällan 34
942 92 ÄLVSBYN


Jtline, HB
Fällfors 2
942 92 ÄLVSBYN


Älvsby Måleri AB
Björkg. 13
942 31 älvsbyn


Pitedalens Måleri AB
Betongg. 3
942 36 ÄLVSBYN


Christers All Service
Bränna 11
942 93 älvsbyn

Annons:

Kostnad för målare i Älvsbyn

Pris och kostnad för målare i Älvsbyn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Älvsbyn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Älvsbyn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Älvsbyn.

Målarfakta om Älvsbyn

I Älvsbyn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Älvsbyn:

Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Yta: 635,28 hektar
Invånarantal: 4967, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Älvsbyn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Älvsbyn.

I Älvsbyn fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Älvsbyn. Om du ändå inte hittar någon målare i Älvsbyn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.