Målare i Väckelsång

Annons:

Målare i Väckelsång - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Väckelsång som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Väckelsång. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Väckelsång som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Väckelsång för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Väckelsång som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Väckelsång

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Väckelsång vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Väckelsång.

Franssons Byggservice
Nistingsö 4
362 50 Väckelsång

Annons:

Kostnad för målare i Väckelsång

Pris och kostnad för målare i Väckelsång kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Väckelsång. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Väckelsång kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Väckelsång.

Målarfakta om Väckelsång

I Väckelsång finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Väckelsång:

Väckelsång är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Väckelsångs socken. Väckelsång ligger utmed riksväg 27, ca 13 km norr om centralorten Tingsryd. Vid byns norra ände står en "Arla-ko" i trä i naturlig kostorlek.

Yta: 123,30 hektar
Invånarantal: 905, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Väckelsång om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Väckelsång.

I Väckelsång fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Väckelsång. Om du ändå inte hittar någon målare i Väckelsång som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.