Målare i Urshult

Annons:

Målare i Urshult - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Urshult som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Urshult. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Urshult som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Urshult för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Urshult som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Urshult

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Urshult vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Urshult.

Urshults Måleri AB
Dunshult
360 13 Urshult


Urshults Måleri AB
Dunshult Paradiset
360 13 Urshult


HB Bröderna Adamssons Målerifirma
Björkv. 13
360 13 Urshult


Adamssons Målerifirma Bröderna
Björkv. 13
360 13 Urshult

Annons:

Kostnad för målare i Urshult

Pris och kostnad för målare i Urshult kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Urshult. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Urshult kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Urshult.

Målarfakta om Urshult

I Urshult finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Urshult:

Urshult är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Urshults socken. Urshult är beläget vid sjön Åsnens södra strand. Här finns Urshults kyrka. Cykellederna Kronobergstrampen, Åsnen runt, Banvallsleden och Sverigeleden sammanstrålar och korsar varandra i Urshult.

Yta: 146,31 hektar
Invånarantal: 794, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Urshult om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Urshult.

I Urshult fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Urshult. Om du ändå inte hittar någon målare i Urshult som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.