Målare i Tävelsås

Annons:

Målare i Tävelsås - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tävelsås som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tävelsås. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tävelsås som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tävelsås för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tävelsås som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tävelsås

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tävelsås vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tävelsås.

Stenemos Måleri, Roland
Stenslanda
355 95 TÄVELSÅS

Annons:

Kostnad för målare i Tävelsås

Pris och kostnad för målare i Tävelsås kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tävelsås. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tävelsås kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tävelsås.

Målarfakta om Tävelsås

I Tävelsås finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tävelsås:

Tävelsås är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Tävelsås socken. I orten finns Tävelsås kyrka och bredvid denna, Tävelsås skola för årskurs 1-3.

Yta: 35,21 hektar
Invånarantal: 225, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Tävelsås om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tävelsås.

I Tävelsås fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tävelsås. Om du ändå inte hittar någon målare i Tävelsås som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.