Målare i Strömsnäsbruk

Annons:

Målare i Strömsnäsbruk - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Strömsnäsbruk som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Strömsnäsbruk. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Strömsnäsbruk som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Strömsnäsbruk för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Strömsnäsbruk som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Strömsnäsbruk

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Strömsnäsbruk vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Strömsnäsbruk.

Skafta Trading AB
Hinnerydsv. 28
287 34 Strömsnäsbruk


Skafta Måleri & Bygg HB
Backv. 4
287 33 STRÖMSNÄSBRUK


Hinneryds Färg & Måleri AB
Hinneryd Gutmunders v. 4
287 93 STRÖMSNÄSBRUK

Annons:

Kostnad för målare i Strömsnäsbruk

Pris och kostnad för målare i Strömsnäsbruk kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Strömsnäsbruk. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Strömsnäsbruk kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Strömsnäsbruk.

Målarfakta om Strömsnäsbruk

I Strömsnäsbruk finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Strömsnäsbruk:

Strömsnäsbruk är en tätort i Markaryds kommun i Kronobergs län, vid Lagan och E4, ungefär en och en halv mil norr om Markaryd. Näringslivet är mer diversifierat med bland annat Glas-Lindbergs och korvtillverkaren Lindvalls Chark AB. Transcom AB, ett call-center, som hade etablerat sig på det gamla bruksområdet lades ner 2012.

Yta: 332,58 hektar
Invånarantal: 2066, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Strömsnäsbruk om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Strömsnäsbruk.

I Strömsnäsbruk fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Strömsnäsbruk. Om du ändå inte hittar någon målare i Strömsnäsbruk som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.