Målare i Moheda

Annons:

Målare i Moheda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Moheda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Moheda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Moheda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Moheda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Moheda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Moheda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Moheda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Moheda.

Bengt Rosanders Färg Och Måleri
Klasentorp Norralunden 1
342 63 Moheda


Urbans Måleri AB
V. Järnvägsg. 19
342 60 MOHEDA


M.E Måleri
Rönnv. 6
342 61 Moheda


Prästkvarns Måleritjänst AB
Prästkvarnsv. 9
342 60 MOHEDA

Annons:

Kostnad för målare i Moheda

Pris och kostnad för målare i Moheda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Moheda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Moheda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Moheda.

Målarfakta om Moheda

I Moheda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Moheda:

Moheda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Toffel- och skomakeri samt dylika hantverk har en långvarig tradition i Moheda; fabriker har kommit och gått, men här finns sedan 1973 en av Sveriges sista kvarvarande trätoffelfabriker, nämligen Mohedatoffeln, som dessutom är ledande i sitt område.

Yta: 225,79 hektar
Invånarantal: 1824, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Moheda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Moheda.

I Moheda fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Moheda. Om du ändå inte hittar någon målare i Moheda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.