Målare i Ljungby

Annons:

Målare i Ljungby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ljungby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 15 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ljungby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ljungby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ljungby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ljungby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ljungby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ljungby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ljungby.

Ljungbergs Måleri AB
Gängesv. 12
341 31 LJUNGBY


Johan Ahlberg AB
Långg. 1
341 32 Ljungby


ZeJ International Import
Harabergsg. 16
341 36 Ljungby


Svenska Sportgolv AB
Domherrev. 26
341 42 LJUNGBY


Narvéns Bygg
Blåbärsv. 34
341 34 Ljungby


Nilsson Bertil Måleri AB
Sandåsg. 7
341 35 LJUNGBY


Wallin, Jens-Robert
Långg. 4
341 32 Ljungby


Svedmag Bygg AB
Apelstigen 1
341 39 LJUNGBY


Olle Ericssons Måleri
Tunag. 8
341 38 Ljungby


Karl-Eriks Målerifirma, Karl-Erik Holmbäck
Bjärnaryd Bokbacken 1
341 94 Ljungby


John Törnqvist Måleri AB
Torsg. 59
341 32 Ljungby


Ivarsson AB, Lars-Ivan
Kastanjev. 12
341 39 LJUNGBY


Cedviks Måleriservice AB
Kungsg. 1
341 30 LjungbyMattias Gustafssons Måleri AB
VikingagMåleri Syd I Ljungby AB
Björnbärsv

Annons:

Kostnad för målare i Ljungby

Pris och kostnad för målare i Ljungby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ljungby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ljungby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ljungby.

Målarfakta om Ljungby

I Ljungby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ljungby:

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ljungby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ljungby.

I Ljungby fanns det totalt 15 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ljungby. Om du ändå inte hittar någon målare i Ljungby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.