Målare i Liatorp

Annons:

Målare i Liatorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Liatorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Liatorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Liatorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Liatorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Liatorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Liatorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Liatorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Liatorp.

Ralf Wolter
Havrestigen 6
343 74 Liatorp


Helmersson
Rågstigen 8
343 74 Liatorp

Annons:

Kostnad för målare i Liatorp

Pris och kostnad för målare i Liatorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Liatorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Liatorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Liatorp.

Målarfakta om Liatorp

I Liatorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Liatorp:

Liatorp är en tätort i Älmhults kommun i Kronobergs län. Liatorp är belägen vid Södra stambanan som nådde samhället 1862 från Malmö och utgjorde därmed den nordliga ändpunkten på banan till 1864, då förlängningen till Falköping var klar.

Yta: 85,30 hektar
Invånarantal: 555, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Liatorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Liatorp.

I Liatorp fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Liatorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Liatorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.