Målare i Lessebo

Annons:

Målare i Lessebo - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lessebo som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lessebo. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lessebo som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lessebo för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lessebo som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lessebo

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lessebo vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lessebo.

Växjö Bygg & Måleri AB
Österg. 1
360 50 LESSEBO


Glasrikets Måleri & Färg AB
Värendsg. 7 A
360 50 LESSEBO

Annons:

Kostnad för målare i Lessebo

Pris och kostnad för målare i Lessebo kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lessebo. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lessebo kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lessebo.

Målarfakta om Lessebo

I Lessebo finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lessebo:

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lessebo om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lessebo.

I Lessebo fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lessebo. Om du ändå inte hittar någon målare i Lessebo som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.