Målare i Lammhult

Annons:

Målare i Lammhult - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lammhult som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lammhult. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lammhult som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lammhult för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lammhult som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lammhult

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lammhult vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lammhult.

Svärds Måleri
Asa Kråketorp Norregård 1
360 30 Lammhult


Nicklas Strömberg Måleri
Pilg. 8
360 30 Lammhult

Annons:

Kostnad för målare i Lammhult

Pris och kostnad för målare i Lammhult kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lammhult. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lammhult kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lammhult.

Målarfakta om Lammhult

I Lammhult finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lammhult:

Lammhult är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen cirka fyra mil norr om Växjö. Lammhult ligger mitt i det så kallade Möbelriket och har flera större möbelfabriker och butiker som bland annat Lammhults Möbel AB, Svenssons i Lammhult, Norrgavel och Nilssons.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 1459, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lammhult om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lammhult.

I Lammhult fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lammhult. Om du ändå inte hittar någon målare i Lammhult som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.