Målare i Ingelstad

Annons:

Målare i Ingelstad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ingelstad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ingelstad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ingelstad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ingelstad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ingelstad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ingelstad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ingelstad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ingelstad.

Håkanssons Måleri
G. Växjöv. 18
360 44 Ingelstad

Annons:

Kostnad för målare i Ingelstad

Pris och kostnad för målare i Ingelstad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ingelstad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ingelstad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ingelstad.

Målarfakta om Ingelstad

I Ingelstad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ingelstad:

Ingelstad är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Östra Torsås socken. Prästabacken är en backe i Ingelstad. När det finns snö används den till pulka- och skidåkning. Prästabacken har också en lift. I närheten finns en grillplats.

Yta: 210,79 hektar
Invånarantal: 1674, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ingelstad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ingelstad.

I Ingelstad fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ingelstad. Om du ändå inte hittar någon målare i Ingelstad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.