Målare i Hovmantorp

Annons:

Målare i Hovmantorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hovmantorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hovmantorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hovmantorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hovmantorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hovmantorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hovmantorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hovmantorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hovmantorp.

Furuby Måleri AB
Häradsv. 3
360 51 HOVMANTORPTkml Fastighets Service HB
Norrg. 14

Annons:

Kostnad för målare i Hovmantorp

Pris och kostnad för målare i Hovmantorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hovmantorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hovmantorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hovmantorp.

Målarfakta om Hovmantorp

I Hovmantorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hovmantorp:

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hovmantorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hovmantorp.

I Hovmantorp fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hovmantorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Hovmantorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.