Målare i Hjortsberga

Annons:

Målare i Hjortsberga - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hjortsberga som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hjortsberga. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hjortsberga som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hjortsberga för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hjortsberga som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hjortsberga

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hjortsberga vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hjortsberga.

Agnes Alltjänst
Åredav. 34
342 93 Hjortsberga

Annons:

Kostnad för målare i Hjortsberga

Pris och kostnad för målare i Hjortsberga kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hjortsberga. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hjortsberga kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hjortsberga.

Målarfakta om Hjortsberga

I Hjortsberga finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hjortsberga:

Hjortsberga är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Strax öster om tätorten ligger småorten och tillika kyrkbyn Hjortsberga med Hjortsberga kyrka. Ortens fotbollslag heter Hjortsberga IF.

Yta: 63,01 hektar
Invånarantal: 245, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hjortsberga om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hjortsberga.

I Hjortsberga fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hjortsberga. Om du ändå inte hittar någon målare i Hjortsberga som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.