Målare i Hamneda

Annons:

Målare i Hamneda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hamneda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hamneda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hamneda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hamneda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hamneda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hamneda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hamneda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hamneda.

Nilsson, Mats
Ivla Lillegård 6
340 13 HAMNEDA

Annons:

Kostnad för målare i Hamneda

Pris och kostnad för målare i Hamneda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hamneda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hamneda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hamneda.

Målarfakta om Hamneda

I Hamneda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hamneda:

Hamneda är en småort i Ljungby kommun och kyrkbyn i Hamneda socken som är belägen vid Lagan. År 2010 fanns här 158 boende. I och kring Hamneda finns 590 kända fornlämningar, varav ett tjugotal hällkistor från yngsta stenåldern.

Yta: 46 hektar
Invånarantal: 158, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hamneda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hamneda.

I Hamneda fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hamneda. Om du ändå inte hittar någon målare i Hamneda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.