Målare i Gemla

Annons:

Målare i Gemla - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Gemla som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Gemla. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Gemla som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Gemla för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Gemla som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Gemla

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Gemla vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Gemla.

D.Grundströms Måleri&Snickeri AB
Söregårdsv. 1
360 32 Gemla

Annons:

Kostnad för målare i Gemla

Pris och kostnad för målare i Gemla kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Gemla. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Gemla kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Gemla.

Målarfakta om Gemla

I Gemla finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Gemla:

Gemla (uttalas jäm-la, med betoning på första stavelsen) är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen mellan Alvesta och Växjö. Orten ligger vid Helige å som ingår i Mörrumsåns vattensystem. Orten har en lång tradition av leksakstillverkning bakom sig och idag har företaget Micki Leksaker AB sitt huvudkontor i Gemla.

Yta: 241,23 hektar
Invånarantal: 1342, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Gemla om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Gemla.

I Gemla fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Gemla. Om du ändå inte hittar någon målare i Gemla som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.