Målare i Braås

Annons:

Målare i Braås - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Braås som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Braås. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Braås som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Braås för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Braås som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Braås

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Braås vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Braås.

Johanssons Grund & Topplack AB
Rönnv. 4
360 42 BRAÅS


Jannes Blästring & Sprutmåleri
Silarev. 12
360 42 BRAÅS


Pentti Lähteenkivis Måleri AB
Böksholm 4
360 42 BRAÅS


Rooths Måleri AB
Åkarev. 31
360 42 BRAÅS

Annons:

Kostnad för målare i Braås

Pris och kostnad för målare i Braås kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Braås. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Braås kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Braås.

Målarfakta om Braås

I Braås finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Braås:

Braås är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län belägen på en sluttningen mot sjön Örken. Naturskyddsområdena Sjösås äng och Braås park omger samhället. Lihnell Vagn AB flyttade 1957 sin verksamhet från Björsäter och Ringstorp i Östergötland till Braås. Tillverkningen var drivkärror för civilt och militärt bruk att kopplas till traktorer.

Yta: 170,95 hektar
Invånarantal: 1547, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Braås om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Braås.

I Braås fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Braås. Om du ändå inte hittar någon målare i Braås som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.