Målare i Åseda

Annons:

Målare i Åseda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Åseda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Åseda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Åseda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Åseda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Åseda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Åseda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Åseda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Åseda.

Brings Måleri & Städ AB
Fiskarev. 2
364 30 ÅSEDA

Annons:

Kostnad för målare i Åseda

Pris och kostnad för målare i Åseda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Åseda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Åseda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Åseda.

Målarfakta om Åseda

I Åseda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Åseda:

Åseda är en tätort och centralort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Kyrkan har sitt ursprung på 1100-talet. Ortnamnet Åseda har genom tiderna förändrats och första gången det omnämnts är 1345 i Svenskt Diplomatarium band 5.

Yta: 263,57 hektar
Invånarantal: 2430, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Åseda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Åseda.

I Åseda fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Åseda. Om du ändå inte hittar någon målare i Åseda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.