Målare i Älmhult

Annons:

Målare i Älmhult - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Älmhult som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Älmhult. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Älmhult som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Älmhult för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Älmhult som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Älmhult

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Älmhult vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Älmhult.

Färg & Tapet Center AB
Örnstigen 1
343 35 ÄLMHULT


Cmj Måleri AB
Ljungv. 28
343 35 ÄLMHULTThörnqvist Måleri
Knutsg. 23 B


Hagbloms Måleri i Växjö AB
Torng. 4
343 31 ÄLMHULT

Annons:

Kostnad för målare i Älmhult

Pris och kostnad för målare i Älmhult kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Älmhult. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Älmhult kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Älmhult.

Målarfakta om Älmhult

I Älmhult finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Älmhult:

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Älmhult om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Älmhult.

I Älmhult fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Älmhult. Om du ändå inte hittar någon målare i Älmhult som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.