Målare i Älmeboda

Annons:

Målare i Älmeboda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Älmeboda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Älmeboda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Älmeboda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Älmeboda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Älmeboda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Älmeboda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Älmeboda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Älmeboda.

Christers Snickeri & Renovering HB
Abrahamshult Anneberg
360 23 ÄLMEBODA


Bodala Rengöring & Sprutmåleri AB
Fabriksg. 15 Rävemåla
360 23 ÄLMEBODA


P&P Golv & Måleri AB
Sågarev. 7
360 23 ÄLMEBODA

Annons:

Kostnad för målare i Älmeboda

Pris och kostnad för målare i Älmeboda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Älmeboda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Älmeboda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Älmeboda.

Målarfakta om Älmeboda

I Älmeboda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Älmeboda:

Älmeboda är en småort och kyrkby i Älmeboda socken i Tingsryds kommun, Kronobergs län. Belägen cirka 50 km sydöst om Växjö vid tätorten Rävemåla, där Länsväg 120 och Länsväg 122 korsar varandra. Avståndet till kommunens centralort Tingsryd är fågelvägen cirka 20 km.

Yta: 35 hektar
Invånarantal: 75, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Älmeboda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Älmeboda.

I Älmeboda fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Älmeboda. Om du ändå inte hittar någon målare i Älmeboda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.