Målare i Älghult

Annons:

Målare i Älghult - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Älghult som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Älghult. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Älghult som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Älghult för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Älghult som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Älghult

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Älghult vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Älghult.

Ingvald Törnqvist
Svartshult 1
360 76 ÄLGHULT

Annons:

Kostnad för målare i Älghult

Pris och kostnad för målare i Älghult kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Älghult. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Älghult kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Älghult.

Målarfakta om Älghult

I Älghult finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Älghult:

Älghult är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Den tätare delen av bebyggelsen ligger på en höjd som sluttar ner mot öster och Älghults kyrka och Älgasjön. På orten finns butiker, idrottplatsen Ekensvi, ett antal industrier samt annan service.

Yta: 93,55 hektar
Invånarantal: 446, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Älghult om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Älghult.

I Älghult fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Älghult. Om du ändå inte hittar någon målare i Älghult som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kronoberg.