Målare i Vissefjärda

Annons:

Målare i Vissefjärda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vissefjärda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vissefjärda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vissefjärda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vissefjärda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vissefjärda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vissefjärda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vissefjärda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vissefjärda.

Vissefjärda Bygg
Målatorp 202
360 60 VISSEFJÄRDA

Annons:

Kostnad för målare i Vissefjärda

Pris och kostnad för målare i Vissefjärda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vissefjärda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vissefjärda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vissefjärda.

Målarfakta om Vissefjärda

I Vissefjärda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vissefjärda:

Vissefjärda är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län och kyrkby i Vissefjärda socken. Vissefjärda kyrka ligger där Lyckebyån passerar och rinner in i Kyrksjön. I närheten av Lyckebyån ligger också Vissefjärda skola. Mittemot kyrkan, på andra sidan Lyckebyån, ligger kyrkstallarna som byggdes med plats för 200 hästar år 1855.

Yta: 114,69 hektar
Invånarantal: 670, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vissefjärda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vissefjärda.

I Vissefjärda fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vissefjärda. Om du ändå inte hittar någon målare i Vissefjärda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.