Målare i Virserum

Annons:

Målare i Virserum - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Virserum som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Virserum. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Virserum som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Virserum för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Virserum som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Virserum

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Virserum vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Virserum.

N a l Måleri HB
DALA ÅNHULT
570 80 VIRSERUM

Annons:

Kostnad för målare i Virserum

Pris och kostnad för målare i Virserum kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Virserum. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Virserum kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Virserum.

Målarfakta om Virserum

I Virserum finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Virserum:

Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Yta: 262,10 hektar
Invånarantal: 1742, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Virserum om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Virserum.

I Virserum fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Virserum. Om du ändå inte hittar någon målare i Virserum som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.