Målare i Vimmerby

Annons:

Målare i Vimmerby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vimmerby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vimmerby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vimmerby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vimmerby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vimmerby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vimmerby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vimmerby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vimmerby.

Kantus Måleri
Trekantsv. 16
598 91 VIMMERBY


RenoveringsByggarna
Lindängsg. 9 B
598 39 VIMMERBY


Kostas Måleri AB
Furug. 7 A
598 34 Vimmerby


Göran Stolths Måleri
Solnehult 147
598 91 VIMMERBY


Sjölidens Rep. HB
Hällerum 252 Sjöliden
598 93 VIMMERBY


Finish Industrilackering I Storebro AB
Bäckg. 1
598 40 VIMMERBY

Annons:

Kostnad för målare i Vimmerby

Pris och kostnad för målare i Vimmerby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vimmerby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vimmerby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vimmerby.

Målarfakta om Vimmerby

I Vimmerby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vimmerby:

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vimmerby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vimmerby.

I Vimmerby fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vimmerby. Om du ändå inte hittar någon målare i Vimmerby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.