Målare i Västervik

Annons:

Målare i Västervik - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Västervik som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 15 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Västervik. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Västervik som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Västervik för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Västervik som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Västervik

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Västervik vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Västervik.

Jansson Måleri AB, Per
Hambosvängen 24
593 37 Västervik


Råd Hus Bygg AB
Reginelundsg. 6
593 34 VÄSTERVIK


Colorama/ Juhlins Färg
Allén 74
593 61 VÄSTERVIK


Sandå Sverige AB
Kristinebergsg. 23
593 61 VÄSTERVIKMåleribolaget I Västervik AB
Kristinebergsg


B L Måleri
Bergakungsg. 10
593 52 VÄSTERVIK


Wimans Måleri AB
Breviksv. 12
593 42 Västervik


Per Jansson Måleri AB
Hambosvängen 24
593 37 Västervik


Renhållning Återvinningsgård Målserum
Kristinebergsg. 20
593 61 VÄSTERVIK


Västerviks Måleri AB
Sandholmsg. 11
593 52 VÄSTERVIK


Stenhagen Måleri, AB
Verkebäck
593 96 VÄSTERVIK


Lundblads Måleri AB
Kristinebergsg. 20
593 61 VÄSTERVIK


Peter Sjögrens Måleri
Skolg. 2 E
593 33 Västervik


Höögs Måleri, AB
Rutsbergsg. 51
593 38 VÄSTERVIK


Topper AB
Hagaberg Tallbacken
593 92 VÄSTERVIK

Annons:

Kostnad för målare i Västervik

Pris och kostnad för målare i Västervik kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Västervik. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Västervik kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Västervik.

Målarfakta om Västervik

I Västervik finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Västervik:

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Västervik om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Västervik.

I Västervik fanns det totalt 15 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Västervik. Om du ändå inte hittar någon målare i Västervik som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.