Målare i Vassmolösa

Annons:

Målare i Vassmolösa - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vassmolösa som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vassmolösa. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vassmolösa som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vassmolösa för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vassmolösa som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vassmolösa

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vassmolösa vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vassmolösa.

Nilssons Målerifirma
Plankv. 26
388 91 VASSMOLÖSA

Annons:

Kostnad för målare i Vassmolösa

Pris och kostnad för målare i Vassmolösa kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vassmolösa. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vassmolösa kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vassmolösa.

Målarfakta om Vassmolösa

I Vassmolösa finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vassmolösa:

Vassmolösa är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län.

Yta: 136,41 hektar
Invånarantal: 535, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vassmolösa om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vassmolösa.

I Vassmolösa fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vassmolösa. Om du ändå inte hittar någon målare i Vassmolösa som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.