Målare i Trekanten

Annons:

Målare i Trekanten - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Trekanten som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Trekanten. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Trekanten som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Trekanten för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Trekanten som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Trekanten

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Trekanten vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Trekanten.

Möllers Fastighetsservice
Källstorpsmo 601
388 98 Trekanten

Annons:

Kostnad för målare i Trekanten

Pris och kostnad för målare i Trekanten kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Trekanten. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Trekanten kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Trekanten.

Målarfakta om Trekanten

I Trekanten finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Trekanten:

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Trekanten om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Trekanten.

I Trekanten fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Trekanten. Om du ändå inte hittar någon målare i Trekanten som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.