Målare i Torsås

Annons:

Målare i Torsås - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Torsås som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Torsås. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Torsås som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Torsås för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Torsås som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Torsås

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Torsås vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Torsås.

DM-Måleri
S. Brogårdsg. 29 D
385 34 Torsås


Åbergs Golv I Torsås, AB
Örng. 3
385 33 TORSÅS


Engdahls Måleri
Trankvill Högaholm 113
385 95 TORSÅS


Tanja Elisabeth Markuse
Hyltan 107
385 95 TORSÅS


Andersson Måleri AB
Industrigatan 11
385 34 Torsås


Tevex KB
Strömby 1137 A
385 91 TORSÅS

Annons:

Kostnad för målare i Torsås

Pris och kostnad för målare i Torsås kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Torsås. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Torsås kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Torsås.

Målarfakta om Torsås

I Torsås finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Torsås:

Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Yta: 247,74 hektar
Invånarantal: 1848, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Torsås om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Torsås.

I Torsås fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Torsås. Om du ändå inte hittar någon målare i Torsås som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.