Målare i Timmernabben

Annons:

Målare i Timmernabben - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Timmernabben som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Timmernabben. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Timmernabben som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Timmernabben för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Timmernabben som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Timmernabben

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Timmernabben vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Timmernabben.

Blomstermåla Måleri AB
Skepparv. 4
380 52 Timmernabben

Annons:

Kostnad för målare i Timmernabben

Pris och kostnad för målare i Timmernabben kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Timmernabben. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Timmernabben kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Timmernabben.

Målarfakta om Timmernabben

I Timmernabben finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Timmernabben:

Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Yta: 148,75 hektar
Invånarantal: 1276, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Timmernabben om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Timmernabben.

I Timmernabben fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Timmernabben. Om du ändå inte hittar någon målare i Timmernabben som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.