Målare i Söderåkra

Annons:

Målare i Söderåkra - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Söderåkra som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Söderåkra. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Söderåkra som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Söderåkra för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Söderåkra som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Söderåkra

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Söderåkra vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Söderåkra.

Göran Fransén Mef
Ekesv. 9
385 51 SÖDERÅKRA


Waldéns Måleri
Stationsv. 8
385 50 Söderåkra


Stribrands Måleri AB
Villav. 10
385 51 SÖDERÅKRAMåleri Färgklicken
Kärleksv. 20

Annons:

Kostnad för målare i Söderåkra

Pris och kostnad för målare i Söderåkra kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Söderåkra. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Söderåkra kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Söderåkra.

Målarfakta om Söderåkra

I Söderåkra finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Söderåkra:

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Yta: 135,17 hektar
Invånarantal: 912, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Söderåkra om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Söderåkra.

I Söderåkra fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Söderåkra. Om du ändå inte hittar någon målare i Söderåkra som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.