Målare i Rockneby

Annons:

Målare i Rockneby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Rockneby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Rockneby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Rockneby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Rockneby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Rockneby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Rockneby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Rockneby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Rockneby.

Skäggenäs Måleri
Drag 811
395 94 ROCKNEBY

Annons:

Kostnad för målare i Rockneby

Pris och kostnad för målare i Rockneby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Rockneby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Rockneby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Rockneby.

Målarfakta om Rockneby

I Rockneby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Rockneby:

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånarantal: 869, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Rockneby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Rockneby.

I Rockneby fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Rockneby. Om du ändå inte hittar någon målare i Rockneby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.