Målare i Påryd

Annons:

Målare i Påryd - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Påryd som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Påryd. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Påryd som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Påryd för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Påryd som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Påryd

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Påryd vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Påryd.

Bj:S Måleri
Brånav. 10
388 50 PÅRYD

Annons:

Kostnad för målare i Påryd

Pris och kostnad för målare i Påryd kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Påryd. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Påryd kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Påryd.

Målarfakta om Påryd

I Påryd finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Påryd:

Påryd är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, Karlslunda socken. I samhället finns Karlslunda kyrka, ICA-butik, bibliotek, bensinstation, bilverkstad, frisersalong, färgbutik, 2 st butiker för försäljning av cyklar, motorsågar, gräsklippare etc, samt pizzeria.

Yta: 115,18 hektar
Invånarantal: 651, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Påryd om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Påryd.

I Påryd fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Påryd. Om du ändå inte hittar någon målare i Påryd som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.