Målare - B. KJELLGRENS MÅLERI HANDELSBOLAG i Oskarshamn

Annons:

B. KJELLGRENS MÅLERI HANDELSBOLAG i Oskarshamn är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Oskarshamn. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Oskarshamn kan du ta kontakt med B. KJELLGRENS MÅLERI HANDELSBOLAG för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Oskarshamn. B. KJELLGRENS MÅLERI HANDELSBOLAG är ett av flera målerier i Oskarshamn som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta B. KJELLGRENS MÅLERI HANDELSBOLAG i Oskarshamn, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare B. KJELLGRENS MÅLERI HANDELSBOLAG i Oskarshamn.

B. KJELLGRENS MÅLERI HANDELSBOLAG
Murklev. 8
572 63 Oskarshamn
070 - 485 48 71


Karta och vägbeskrivning till B. KJELLGRENS MÅLERI HANDELSBOLAG i Oskarshamn

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet B. KJELLGRENS MÅLERI HANDELSBOLAG i Oskarshamn som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Oskarshamn.

B. KJELLGRENS MÅLERI HANDELSBOLAG
Murklev. 8
572 63 Oskarshamn
070 - 485 48 71

Annons:

Pris på målning i Oskarshamn - B. KJELLGRENS MÅLERI HANDELSBOLAG

pris för målning varierar mellan B. KJELLGRENS MÅLERI HANDELSBOLAG och andra målare i Oskarshamn så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Oskarshamn samt i hela Kalmar. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Oskarshamn.

Kommenterat om B. KJELLGRENS MÅLERI HANDELSBOLAG i Oskarshamn