Målare - KBG Kustbygg Group AB i Oskarshamn

Annons:

KBG Kustbygg Group AB i Oskarshamn är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Oskarshamn. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Oskarshamn kan du ta kontakt med KBG Kustbygg Group AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Oskarshamn. KBG Kustbygg Group AB är ett av flera målerier i Oskarshamn som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta KBG Kustbygg Group AB i Oskarshamn, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare KBG Kustbygg Group AB i Oskarshamn.

KBG Kustbygg Group AB
Södra v. 1
572 51 OSKARSHAMN
010 - 212 01 40


Karta och vägbeskrivning till KBG Kustbygg Group AB i Oskarshamn

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet KBG Kustbygg Group AB i Oskarshamn som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Oskarshamn.

KBG Kustbygg Group AB
Södra v. 1
572 51 OSKARSHAMN
010 - 212 01 40

Annons:

Pris på målning i Oskarshamn - KBG Kustbygg Group AB

pris för målning varierar mellan KBG Kustbygg Group AB och andra målare i Oskarshamn så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Oskarshamn samt i hela Kalmar. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Oskarshamn.

Kommenterat om KBG Kustbygg Group AB i Oskarshamn