Målare i Oskarshamn

Annons:

Målare i Oskarshamn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Oskarshamn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 10 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Oskarshamn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Oskarshamn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Oskarshamn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Oskarshamn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Oskarshamn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Oskarshamn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Oskarshamn.

Alexanderssons Måleri, George
Odelsjö
572 93 OSKARSHAMN


KBG Kustbygg Group AB
Södra v. 1
572 51 OSKARSHAMN


Lundblads Måleri AB
Bilg. 2
572 51 OSKARSHAMN


Holmgrens Måleri AB
Åsav. 3
572 35 OSKARSHAMN


B. KJELLGRENS MÅLERI HANDELSBOLAG
Murklev. 8
572 63 Oskarshamn


Oskarshamns MÅLERISERVICE AB
Hermelinstigen 12
572 62 OSKARSHAMN


Florins Eftr. AB
Dammgränd 28
572 31 OSKARSHAMN


Wykmans Måleri AB
Nygränd 16 B
572 31 OSKARSHAMN


Harald Svenssons Måleri AB
Sörviksv. 15 A
572 36 OskarshamnMÅLARDAX i Sverige KB
Lockebo

Annons:

Kostnad för målare i Oskarshamn

Pris och kostnad för målare i Oskarshamn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Oskarshamn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Oskarshamn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Oskarshamn.

Målarfakta om Oskarshamn

I Oskarshamn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Oskarshamn:

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Oskarshamn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Oskarshamn.

I Oskarshamn fanns det totalt 10 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Oskarshamn. Om du ändå inte hittar någon målare i Oskarshamn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.