Målare i Örsjö

Annons:

Målare i Örsjö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Örsjö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Örsjö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Örsjö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Örsjö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Örsjö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Örsjö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Örsjö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Örsjö.

Abrahamssons Måleri
Skräddaregärde 114
382 97 örsjö

Annons:

Kostnad för målare i Örsjö

Pris och kostnad för målare i Örsjö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Örsjö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Örsjö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Örsjö.

Målarfakta om Örsjö

I Örsjö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Örsjö:

Örsjö är en tätort i Nybro kommun i Kalmar län, Örsjö socken. Ortnamnet Örsjö torde komma från de grusbankar (=ör) som finns vid den närliggande sjön, Örsjösjön.

Yta: 72,97 hektar
Invånarantal: 369, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Örsjö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Örsjö.

I Örsjö fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Örsjö. Om du ändå inte hittar någon målare i Örsjö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.