Målare i Orrefors

Annons:

Målare i Orrefors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Orrefors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Orrefors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Orrefors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Orrefors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Orrefors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Orrefors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Orrefors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Orrefors.

Gc Måleri & Bygg AB
Patronv. 11
380 40 ORREFORS

Annons:

Kostnad för målare i Orrefors

Pris och kostnad för målare i Orrefors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Orrefors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Orrefors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Orrefors.

Målarfakta om Orrefors

I Orrefors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Orrefors:

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Yta: 123,02 hektar
Invånarantal: 719, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Orrefors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Orrefors.

I Orrefors fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Orrefors. Om du ändå inte hittar någon målare i Orrefors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.