Målare i Mörlunda

Annons:

Målare i Mörlunda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Mörlunda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Mörlunda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Mörlunda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Mörlunda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Mörlunda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Mörlunda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Mörlunda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Mörlunda.

Greens Måleri AB
Tigerstad Fredriksborg
570 84 Mörlunda


Ola Westlund Dekoration
Ruda 2
570 84 Mörlunda

Annons:

Kostnad för målare i Mörlunda

Pris och kostnad för målare i Mörlunda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Mörlunda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Mörlunda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Mörlunda.

Målarfakta om Mörlunda

I Mörlunda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Mörlunda:

Mörlunda är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Mörlunda socken. Invid Mörlunda kyrka finns kommunens enda runsten uppställd, den har i forntid stått i en järnåldersby strax norr om samhället. Runstenen har slagits sönder, men sammanfogade delar kan ändå delge följande runor.

Yta: 219,36 hektar
Invånarantal: 838, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Mörlunda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Mörlunda.

I Mörlunda fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Mörlunda. Om du ändå inte hittar någon målare i Mörlunda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.