Målare i Mörbylånga

Annons:

Målare i Mörbylånga - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Mörbylånga som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Mörbylånga. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Mörbylånga som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Mörbylånga för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Mörbylånga som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Mörbylånga

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Mörbylånga vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Mörbylånga.

Målarboden I Mörbylånga AB
Köpmang. 25
386 51 Mörbylånga


Rosell, Sune
Bredinge 210
386 61 MÖRBYLÅNGA

Annons:

Kostnad för målare i Mörbylånga

Pris och kostnad för målare i Mörbylånga kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Mörbylånga. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Mörbylånga kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Mörbylånga.

Målarfakta om Mörbylånga

I Mörbylånga finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Mörbylånga:

Mörbylånga är en tätort som är centralort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland cirka 15 km söder om Färjestaden. Mörbylångas viktigaste näringar är turism, livsmedelsindustri och jordbruk. Numera är största arbetsgivaren i området Guldfågeln med 250 anställda.

Yta: 244,23 hektar
Invånarantal: 1780, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Mörbylånga om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Mörbylånga.

I Mörbylånga fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Mörbylånga. Om du ändå inte hittar någon målare i Mörbylånga som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.