Målare i Mönsterås

Annons:

Målare i Mönsterås - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Mönsterås som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Mönsterås. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Mönsterås som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Mönsterås för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Mönsterås som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Mönsterås

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Mönsterås vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Mönsterås.

Karlbergs Måleri AB
Kvarngatan 39
383 32 Mönsterås


Harryssons Golv & Måleri AB
Storg. 23
383 30 Mönsterås


Linds Måleri AB
Kistlandsgränd 3
383 34 Mönsterås


Bense International, AB
Oknölundsv. 13
383 92 Mönsterås


Lundblads Måleri AB
Hagag. 7
383 37 MÖNSTERÅS

Annons:

Kostnad för målare i Mönsterås

Pris och kostnad för målare i Mönsterås kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Mönsterås. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Mönsterås kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Mönsterås.

Målarfakta om Mönsterås

I Mönsterås finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Mönsterås:

Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län. En av de största arbetsgivarna i området är Södra Cell Mönsterås. Anläggningen ligger cirka 10 km nordost om tätorten. Godset Kråkerum (ätten Bielke) ligger strax utanför Mönsterås. Mönsterås kyrka ligger i orten.

Yta: 410,09 hektar
Invånarantal: 4731, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Mönsterås om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Mönsterås.

I Mönsterås fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Mönsterås. Om du ändå inte hittar någon målare i Mönsterås som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.