Målare i Målilla

Annons:

Målare i Målilla - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Målilla som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Målilla. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Målilla som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Målilla för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Målilla som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Målilla

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Målilla vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Målilla.

Målilla Måleri AB
Bäckv. 2
570 82 MÅLILLA


Robin Anderssons Bygghantverk
Stationsg. 1
570 82 MÅLILLA

Annons:

Kostnad för målare i Målilla

Pris och kostnad för målare i Målilla kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Målilla. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Målilla kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Målilla.

Målarfakta om Målilla

I Målilla finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Målilla:

Målilla är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Kyrkbyn i Gårdveda socken, Gårdveda, väster om Målilla har vuxit ihop med orten. Orten består nästan bara av villabebyggelse och utgörs av de tidigare mindre samhällena Målilla kyrkby och stationssamhället samt i söder Ämmenäs.

Yta: 325,63 hektar
Invånarantal: 1524, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Målilla om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Målilla.

I Målilla fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Målilla. Om du ändå inte hittar någon målare i Målilla som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.