Målare i Löttorp

Annons:

Målare i Löttorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Löttorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Löttorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Löttorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Löttorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Löttorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Löttorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Löttorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Löttorp.

Färgladan
Sandbyv. 37
387 73 Löttorp


Åkerbo El & Måleri AB
Löttorpsv. 39
387 72 LÖTTORP


Nilssons Målservice AB
Borgg. 3
387 74 LÖTTORP


Calles Måleri
Trosnäsg. 14
387 70 LÖTTORP


Wernes Måleri
Fyrv. 17
387 71 Löttorp

Annons:

Kostnad för målare i Löttorp

Pris och kostnad för målare i Löttorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Löttorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Löttorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Löttorp.

Målarfakta om Löttorp

I Löttorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Löttorp:

Löttorp är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län. Löttorp ligger i Högby socken på norra Öland och är Borgholms kommuns tredje största tätort, efter Borgholm-Köpingsvik, och den enda tätorten på nordligaste Öland.

Yta: 127,54 hektar
Invånarantal: 438, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Löttorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Löttorp.

I Löttorp fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Löttorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Löttorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.