Målare i Ljungbyholm

Annons:

Målare i Ljungbyholm - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ljungbyholm som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ljungbyholm. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ljungbyholm som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ljungbyholm för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ljungbyholm som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ljungbyholm

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ljungbyholm vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ljungbyholm.

Lustgården I Lövshult
Lövshult 157
388 93 Ljungbyholm


Sven-Olof Johansson
Ölvingstorp 424
388 92 LJUNGBYHOLM

Annons:

Kostnad för målare i Ljungbyholm

Pris och kostnad för målare i Ljungbyholm kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ljungbyholm. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ljungbyholm kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ljungbyholm.

Målarfakta om Ljungbyholm

I Ljungbyholm finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ljungbyholm:

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ljungbyholm om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ljungbyholm.

I Ljungbyholm fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ljungbyholm. Om du ändå inte hittar någon målare i Ljungbyholm som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.